Mietelauseita häihin

Minä ja hän = ME

Olin ystäväni kanssa tanssimassa ja viettämässä iltaa paikallisessa baarissa syksyllä 2009. Olin silloin vasta täyttänyt 18 ja asunut pari vuotta omillani. Hauskan illan päätteeksi tarvitsimme kyydin kotiin. Kysyimme tutuiltamme, josko saisimme lainata heidän kuskiaan. Heille se sopi, joten menimme esittäytymään tulevalle sulhaselleni. Kohtelias herrasmies hymyili leveästi ja käski hypätä kyytiin. Neidit pääsivät turvallisesti kotiin.

Vuodelta 2011.

Tuon tapaamisen jälkeen näimme lähes joka ikinen viikonloppu. Tutustuimme, vietimme aikaa porukalla, kuuntelimme musiikkia autossa ja ajelimme yöt pitkät. Hänen kanssaan oli niin helppo olla. Nauroin ja väittelin hänen kanssaan, juttelimme kuin olisimme tunteneet jo pitkään. Kuinka luonnollista hänen seurassaan olikaan! Hän oli oikea herrasmies: auttoi minua ja ystäviäni useaan otteeseen. Kerran hän oli koko iltapäivän luonani korjaamassa tietokonetta, kun olin onnistunut hävittämään kaikki kuvani. Ihana mieheni ei valitettavasti onnistunut, mutta meillä oli mukava ilta ensimmäistä kertaa keskenämme.

Aloimme juttelemaan facebookissa yksityisesti, mutta täytimme myös toistemme seiniä. Ihastuin. Vatsaa poltteli ja poskia kuumotti hänen lähellään. Koska olimme molemmat hyvin kilpailuhenkisiä ja soittelimme molemmat guitar herolla, päätimme järjestää kilpailun! Häviäjä tarjoaisi voittajalle mansikkasiiderin.

Miehen äidin 50-v juhlat 2014.


Aluksi muidenkin oli tarkoitus osallistua, mutta lopulta kilpailemassa oli vain me kaksi. Suuntasimme meille lapsuudenkotiin. Taisin hävitä, mutta muuten oloni oli onnekas. Sain nauttia hyvästä seurasta ja musiikista, mikäs sen parempaa! Pian kilpailun jälkeen mieheni lähti perheineen lappiin lomalle. Sain loman aikana viestejä, joista kuului läpi hänen halunsa nähdä minut. Samana iltana, kun hän palasi kotiin, näimme ystäviemme kanssa. Ystävieni pienen tönäisyn ansiosta päädyimme laulamaan karaokea: lauloin Don Huonojen Hyvää yötä ja huomenta. Illan päätteeksi pääsin lämpimään, turvalliseen kainaloon. Suutelimme ensimmäistä kertaa. Seuraavana iltana näimme uudelleen, tällä kertaa kahden. Silloin hän kysyi maagisen lauseen: ''Seurustelemmeko me?'' Vastasin myöntävästi.

Lontoo 2015.
--

Meidän yhteiselomme alkoi 14.03.2010. Yllä oleva tarina kuvaa vain murto-osaa siitä ajasta ja niistä tapahtumista, mitä koin hänen kanssaan tapaamisemme jälkeen. Reilun kolmen kuukauden kiertämisen ja kiehnäämisen jälkeen aloimme seurustelemaan. Kihlauduimme 11.12.2012 ja sanomme toisillemme tahdon 12.08.2017. 

Lontoo 2015.

En voi sanoin kuvailla, kuinka tärkeä hän minulle on. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti