Mietelauseita häihin

torstai 13. heinäkuuta 2017

Miehen puku asusteineen

Lähtölaskenta on alkanut ja viimeinen kuukausi pyörähtänyt käyntiin. Enää 30 päivää häihin!
Tässä vaiheessa viimeistään on aika käydä läpi miehen vaatteet asusteineen valmiiksi suurta päivää varten. Tummansininen, pari vuotta sitten ostettu puku sopii miehelle kuin nakutettu, joten emme lähteneet sitä uusimaan. Sen sijaan ostoslistalla on mahdollisesti liivi ja juhlakengät. Yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden, joten toki asusteisiin on panostettava. Mies onkin puuhaillut muutamina iltoina puurusettinsa kanssa. Vaikka rusetti ei ole vielä valmis, aika hyvältä näyttää jo nyt! 
Valitsimme rusetin puulajin lähinnä sävyn ja viilun syiden pituuden perustella.  Syiden pituudet vaikuttivat nimittäin viilun taipuvuuteen. Päädyimme parin vaaleamman puulajin kokeilun jälkeen mahonkiin. Kuvan keskusta on puolestaan visakoivua, ja se antaakin kivaa särmää muuten niin tummalle rusetille. Jotta ohut viilu kestäisi käyttöä hääpäivänä, on se vielä uitettava uistinlakassa. Muuten rusetti on pientä loppuviimeistelyä (reunojen siistimistä ym.) vaille valmis!
Oon kyllä niin tyytyväinen miehen hääpäivän lookkiin. Mies itse totesi, että aikoo vielä kasvattaa juuri ajamansa parran vielä hääpäivään mennessä. Muuten kertoi tykkäävänsä puvusta asusteineen itsekin. Minusta puvun takin alle ei välttämättä edes tarvitsisi hankkia liiviä, mitä mieltä te olette? Meillä on kuitenkin aika rennot häät tulossa, vaikka pukukoodissa pyydettiin jättämään farkut kotiin. 


Kuvassa on nopeasti maljakosta mukaan kuvauksiin temmattu kukka. Mies totesi kukan allergisoivan häntä, joten pitää ilmoittaa kukkakauppaan asiasta. He tekevät sitten jonkin vähän hajuttomamman vieheen. :)'


Oon varmaan sanonut sata kertaa, etten malttaisi odottaa hääpäivää. Nyt kun ton miehen näkee lähes täydessä tällingissä, odottaminen on entistä vaikeampaa! ;)

<3: Eveliina

8 kommenttia:

 1. Aika ihana :) Ei minun mielestäni liiviä tarvitse aina olla. Ei minunkaan miehelle liiviä tule... eikä sellaista läskisolmiota, joka tuntuu lähes aina olevan osa sulhasen pukeutumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Haha, toi läskisolmio-huomio on kyllä niiiin totta! Mäkään en oikein niistä pidä, joten olin enemmän kuin mielissäni tästä miehen ratkaisusta. ;)

   Poista
 2. Tosi hieno tuo rusetti! Ja ihanan uniikki, kun aivan itse tehty 👏🏼 Minusta liivi on puhtaasti makukysymys eli joakinen tehköön niinkuin haluaa. Oman sulhaseni toivon kuitenkin valitsevan liivin mukaan asuunsa (koska pidän liivimiehiä todella kuumina) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Pitänee kysyä mieheltä uudelleen, haluaako hän itse liivin vai ei... Koen sen ehkä vaan hankalaksi hankkia, kun pitäisi olla sitten koko puku mukana? :D

   Poista
 3. Ihana tuo puinen rusetti! Mielestäni ehkä juuri tuohon rusettiin ei välttämättä liivi sovi tai se pitää ainakin valita huolella, mutta tämä on vain äkkiä päähän pälkähtänyt ajatus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Iira! Hmm, hyvä ajatus se on, vaikka nopeesti oiski tullu! Taidetaan kyllä olla ilman liiviä.

   Poista
 4. Tosi ihana ja kivan erilainen! :) Rusetti sopii aivan loistavasti kantajalleen. Minusta liiviä ei välttämättä tähän kokonaisuuteen tarvitse, mutta nämähän ovat aina makuasioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, makuasioitahan ne. :) Päädyttiin nyt sitten jättämään liivi pois tästä kokonaisuudesta.
   Kiitos kehuista, välitän ne miehelle!

   Poista