Mietelauseita häihin

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Täydellisyyttä hipova vihkisormus

Hei, pitkästä aikaa! Olen ollut viime viikot maalla, työnhaussa ja muuten lomailemassa. On ollut vaikeuksia kirjoittaa, kun hääjärjestelyt on olleet postauksia varten niin kesken. Lupaan, että tässä kuussa tulee enemmän kuin vain yksi postaus, sillä mulla on teitä varten tuolla muun muassa pari DIY-juttua odottamassa lukijaansa. Kiitos siis, kun jaksat pysyä mukana! No, häät lähestyy ja postausaiheita on enemmän kuin aiemmin. Enää 64 päivää vihkimiseen!

---

Aloitin vihkisormuksen etsinnän jo vuonna 2015. Haaveilin yksinkertaisesta, yksikivisestä sormuksesta, joka näyttäisi minulta ja jota palaisin ihailemaan katseellani vuosikymmenten jälkeenkin. Viime tammikuun häämessuilla asetin tavoitteeksi löytää vihkisormuksen, jota en kuitenkaan löytänyt. Päinvastoin mieheni löysi sormuksen ennen minua!

Eräänä huhtikuisena päivänä selasin jälleen sormusvalmistajien nettisivuja ja päädyin laatukorun sivuille. Kiinnostuin sattumalta Suomi 100 -juhlavuoden mallistosta, jossa oli myös upean näköinen sormus sinisellä kivellä. Soitin samointein liikkeeseen ja kysyin, onko sormusta esillä myös myymälässä, ja olihan siellä! Seuraavana päivänä olin jo sovittamassa sormusta ja valitsemassa fontteja kaiverrukselle. Oli jo aikakin. ;)
Viime viikolla sormukseni vihdoin saapui. Koko oli juuri sopiva ja kaiverrus oli täydellinen lisä muutenkin kauniiseen vihkisormukseeni. Haikeudella laitoimme sormuksen rasiaan odottamaan tulevaa elokuuta. Sormus on tällä hetkellä yli 500 kilometrin päässä kotipaikkakunnallani eikä se voisi olla varmemmassa paikassa: äitini luona on vanha pankin kassakaappi, johon tarvitsee ainakin kolme eri avainta sen avatakseen. Lisäksi seinät on 15 cm paksuiset, joten uskon sormuksen olevan hyvässä turvassa. :D

Oon kyllä ihan rakastunu mun sormukseen! Se on elegantti, siro ja samalla mun jotain sinistä. Millaisia vihkisormuksia teillä on?
 
<3: Eveliina

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi kaunis! Rakastan sinikivisiä sormuksia, niissä vain on sitä jotain! Ja ihan pakkohan meidän on ottaa ilo irti häiden osumisesta Suomen juhlavuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! Suomen juhlavuosi jää kyllä tämän sormuksen ja häiden myötä varmasti muistiin. :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis sormus! Sininen kivi valkokullassa on kyllä juurikin elegantti yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Anniina! Mä oon aika rakastunu tähän sormukseen. ;)

   Poista